ГоловнаСуспільствоВійна

Обстріли Харківщини: за ніч окупанти вбили 9 людей

У Харкові завершили аварійно-рятувальні роботи у п'ятиповерхівці, рятувальники виявили 7 загиблих та окремі фрагменти людських тіл.

Обстріли Харківщини: за ніч окупанти вбили 9 людей
Удар по будівельному гіпермаркету Харкова
Фото: Харківська ОВА

Рятувальники завершили пошукові роботи у п'ятиповерхівці в Харкові, де напередодні було влучання російською ракетою. Працівники ДСНС виявили 7 загиблих та окремі фрагменти людських тіл.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"м. Харків, 5-ти поверховий житловий будинок, аварійно-рятувальні роботи завершені. Всього виявлено 7 загиблих та окремі фрагменти людських тіл (попередньо ще однієї особи) передано працівникам поліції для подальшого ДНК. Всього за ніч окупанти вбили 9 людей. Постраждали 26 осіб", — ідеться у повідомленні.

У с. Перовське Богодухівського району пошкоджені 3 приватні будинки внаслідок мінометного обстрілу. 

Під артилерійський обстріл потрапило с. Івашки. У результаті ударів пошкоджено три будинки, господарчі споруди, енергомережі. 

Упродовж доби російська армія продовжувала обстрілювати Харків та область, застосовуючи авіацію. Армія РФ обстріляла з авіації з території Бєлгорода н.п. Лісне.  

О 12:00 в с. Богуславка Ізюмського району через обстріл пошкоджено приміщення складу.  Об 11:30 внаслідок обстрілу с. Петропавлівка  горить господарча споруда, площа встановлюється. 

На Купʼянському напрямку кількість бойових зіткнень зросла до чотирьох. Дві атаки наші воїни успішно відбили, ще дві тривають поблизу Дружелюбівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram