ГоловнаСуспільствоВійна

У Хмельницькій області під час масованої атаки збили три ворожі ракети, є загиблі (оновлення)

Наслідки з'ясовують. 

Російська армія вранці завдала удару по Хмельницький області. Під час атаки пролунали щонайменше шість вибухів.

Про це повідомили в Хмельницькій ОВА у Telegram. Дані щодо наслідків уточнюються.

"На місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби. Зберігайте спокій та утримуйтесь від фото- відеофіксування наслідків прильотів, допоки працюють екстренні служби. Деталі згодом", – йдеться у повідомленні.

Доповнення. 9 січня кількість загиблих зросла з двох до трьох. Ще дві людини поранені. 

"Сьогодні вранці, під час повітряної тривоги, в межах Хмельницької області наші сили ППО збили 2 ракети. Разом з тим, противник завдав удари по об’єктах інфраструктури області. Є пожежа, яку локалізовують підрозділи ДСНС. На превеликий жаль, маємо вже двох загиблих людей", – йдеться у повідомленні ОВА від 8 січня.

Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін згодом повідомив, що за уточненою інформацією, у межах області сили ППО збили три ракети.

Щодо потерпілих, то наразі двоє поранені, вони перебувають на амбулаторному лікуванні.

"Крім того, досі триває пошукова операція ще однієї людини, яка за попередньою інформацію мала бути на об’єкті, та з якою втрачений зв'язок. Дуже сподіваємося, що його знайдуть неушкодженим", – додав Тюрін.

  • Чергову ракетну атаку на Україну ворог проводив із 6 до 8:30. Окупанти випустили крилаті ракети типу Х та аеробалістичні ракети "Кинджал". Були удари по Харкову і Запоріжжю, в Дніпрі теж лунали вибухи.
  • Більшість ракет була націлена на Хмельницьку область. По ній, зокрема по Старокостянтинову, де розташовано аеродром, ворог б'є систематично.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram