ГоловнаСуспільствоВійна

Російські війська завдали авіаудару по Антонівці. Є загиблі

Внаслідок авіаудару по Антонівці постраждали п'ятеро місцевих жителів.

Російські війська завдали авіаудару по Антонівці. Є загиблі
Фото: ДСНС у Херсонській області

Сьогодні російські війська завдали авіаудару по Антонівці Херсонської області. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Внаслідок авіаудару постраждали пʼятеро людей. Смертельні поранення отримав 69-річний чоловік, який на момент ворожого удару знаходився у гаражі. Травмовані – троє жінок, 48, 28 та 65 років, а також 63-річний чоловік. Усім потерпілим медичну допомогу надали на місці», – заявив він.

Оновлення. Прокудін згодом зазначив, що внаслідок ворожої атаки стало відомо про ще трьох поранених в Антонівці. Двом жінкам, 71 та 77 років, й 49-річному чоловікові медичну допомогу надали на місці, від госпіталізації вони відмовилися.

Оновлення станом на 18:00. За інформаціює ДСНС у Херсонській області, через ворожий удар було зруйновано 7 будинків, під завалами опинились мирні мешканці.

Рятувальники дістали з-під завалів двох людей, одна людина була без ознак життя. Врятовану жінку передали медичним працівникам.

Нагадаємо, внаслідок авіаудару по Бериславу Херсонської області, пошкоджено медичний заклад. Також, протягом доби РФ сім разів била по Чернігівській області і обстріляла декілька районів Дніпропетровської.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram