ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти обстріляли мікрорайон Херсона, загинув чоловік (оновлено)

Ще одного мирного жителя з пораненнями доставили до лікарні.

Окупанти обстріляли мікрорайон Херсона, загинув чоловік (оновлено)

Сьогодні близько 11:00 росіяни обстріляли мікрорайон Херсона Корабел. Унаслідок обстрілу від важких поранень загинув чоловік.

Про це повідомив у Telegram голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"Під ворожий обстріл у власній автівці потрапив 65-річний чоловік. Знайомий намагався доставити товариша до лікарні. Однак поранення виявилися надто тяжкими, медикам залишилося лише констатувати смерть", – зазначив він.

У Херсонській обласній прокуратурі уточнили, що множинні осколкові поранення, несумісні із життям, чоловік отримав під час руху автівкою по одній із вулиць.

Голова ОВА додав, що поранення також отримав 38-річний житель Херсона. З травмами ноги та руки його доставили до лікарні.

За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури триває досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

 

Нагадаємо, сьогодні близько 8:20 ранку російська армія вдарила по центру Херсона "Градами". Внаслідок атаки загинув працівник міського комунального підприємства, ще двоє його колег отримали поранення. Попередньо обстріл було здійснено зі ствольної артилерії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram