ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти обстріляли ракетами Одесу і область, поранені восьмеро людей, одна людина загинула (оновлено)

Інформація уточнюється.

Окупанти обстріляли ракетами Одесу і область, поранені восьмеро людей, одна людина загинула (оновлено)
Ілюстративне фото

Уночі 20 липня росіяни обстріляли ракетами різного типу Одесу та Одеську область. В результаті ворожої атаки є руйнування і постраждалі, одна людина загинула. 

Про це повідомив у Telegram голова одеської ОВА Олег Кіпер

Внаслідок російських обстрілів у середмісті Одеси є руйнування, здійнялася пожежа на площі 300 квадратних метрів. На місці працюють фахівці відповідних служб.

Начальниця координаційного пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк уточнила під час телемарафону, що у середмісті Одеси зруйновано адміністративну будівлю. Спершу було відомо про чотирьох постраждалих. В області є влучання у складські приміщення. 

Об 11:08 голова ОВА надав уточнену інформацію – виявило тіло загиблого охоронця цивільної будівлі. Чоловік – 2002 року народження. Об 11:44 він додав, що кількість поранених зросла з чотирьох до восьми. З них троє – співробітники ДСНС. До міських лікарень госпіталізували трьох постраждалих. Всі у стані середньої ступені важкості, серед них – співробітник ДСНС. 

У них осколкові поранення та отруєння продуктами горіння. 

За словами Гуменюк, росіяни били ракетами різного типу. Долучилися до атаки підводний човен, який ніс чергування у Чорному морі, стратегічна авіація з випуском ракет типу Х-22, берегові ракетні комплекси. Загальна кількість бойових цілей перевищила два десятки. 

 

Нагадаємо, Росія атакує Одещину кілька діб поспіль. Уночі 19 липня окупанти обстріляли в Одеській області портову і критичну інфраструктуру. Були влучання у два термінали порту: зерновий та олійний. Є поранений. 

Уночі 18 липня ворог атакував Одесу шістьма ракетами "Калібр" з Чорного моря, всі їх збили сили ППО. Внаслідок падіння уламків є пошкодження об’єктів портової інфраструктури і приватних будинків. Поранено чоловіка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram