ГоловнаСуспільствоВійна

Унаслідок ворожих обстрілів Запорізької області поранені четверо цивільних

Ворог застосовував ракети, безпілотники, РСЗВ та артилерію.

Унаслідок ворожих обстрілів Запорізької області поранені четверо цивільних
Фото: Юрій Малашко

Протягом минулої доби, 20 червня, окупанти обстріляли 18 населених пунктів Запорізької області, спричинивши руйнування. Внаслідок ворожих атак постраждали четверо мирних жителів.

Про це повідомив у Telegram голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

За його словами, учора ворог здійснив 87 обстрілів 18 населених пунктів області. Ракетного удару завдав по Комишувасі, тричі атакував Левадне з БПЛА, здійснив 6 ударів з РСЗВ по Левадному, Новодарівці, Лобковому, Степовому та 77 артилерійських обстрілів по Преображенці, Гуляйполю, Оріхову, Темирівці, Новоандріївці, Гуляйпільському, Чарівному, Залізничному, П'ятихатках та інших прифронтових селах.

Фото: Юрій Малашко

Надійшло 66 повідомлень про пошкодження та руйнування житлових будинків, господарчих споруд, автотранспорту, складських приміщень, комунікацій.

"Під час вечірньої атаки у Преображенці мінно-вибухові травми отримали четверо місцевих жителів – жінки 38, 43, 47 років та 54-річний чоловік. Їх оперативно доставили до медичної установи", – розповів Малашко.

 

Нагадаємо, російська армія вночі 20 червня знову масовано атакувала Запоріжжя та передмістя. Мішенями росіян стали комунікації, майно та техніка сільськогосподарського та фермерського господарства, а також популярного місця відпочинку. Інформація про постраждалих не надходила. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram