ГоловнаСуспільствоВійна

​У Києві відкриється бюро The Washington Post

Бюро очолить колишня кореспондентка московського бюро Ізабель Хуршудян.

​У Києві відкриється бюро The Washington Post
Фото: washingtonpost.com

The Washington Post створює нове бюро в Києві, яке очолюватиме колишня кореспондентка московського бюро видання Ізабель Хуршудян. Головним кореспондентом українського бюро буде Макс Берак, колишній голова бюро у Найробі. 

Про це йдеться у пресрелізі видання

"Багато місяців газета "Пост" присвячувала значні ресурси для висвітлення зростаючої напруженості на російському кордоні України і, в кінцевому рахунку, подальшого російського вторгнення," – прокоментував редактор закордонних справ Дуглас Джель. 

За його словами, українське бюро дозволить виданню вести інтенсивне інформування безпосередньо з місць подій, коли війна вступить у затяжну фазу. 

Колишня кореспондентка московського бюро Ізабель Хуршудян, яка очолись українську редакцію, невпинно робить репортажі в Україні з січня, а Макс Берак, колишній голова бюро Найробі, працює в Україні вже два місяці.

Вони керуватимуть командою, що складається з українського репортера Девіда Штерна, а також кореспондентів, фотографів і відеожурналістів, що приїздитимуть на ротації.

"Наші основні елементи розширеного висвітлення подій, пов’язаних з війною в Україні, включають в себе сторінку з цілодобовими оновленнями новин на сайті Post, Telegram-канал зі свіжими новинами і базу перевірених матеріалів із місць подій", – йдеться у повідомленні.

Тримати зв’язок з The Washington Post в Україні можна за адресою: [email protected].

Нагадаємо, станом на 16 квітня Комітет з питань свободи слова Верховної Ради повідомив про 21 задокументований випадок загибелі представників медіа за час вторгнення Росії до України.

До слова, всі українські журналісти отримали спеціальну Пулітцерівську премію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram