ГоловнаСуспільствоВійна

Мер Борисполя закликав мешканців поїхати з міста через наближення ворогів

Борисенко стверджує, що так мирні жителі допоможуть військовим оборонятися.

Мер Борисполя закликав мешканців поїхати з міста через наближення ворогів
Фото: МВС

Мешканцям Борисполя та переселенцям, які перебувають у місті, потрібно виїхати заради власної безпеки. Таку заяву зробив сьогодні у відеозверненні міський голова Володимир Борисенко.

Борисенко розповів, що з Борисполя майже щоденно відправляють тимчасово переміщених осіб на захід України. Організувати виїзд допомагає call-центр, куди можна звернутися за телефоном: (050) 656-73-17. Мер Борисполя також закликав місцевих громадян виїхати з міста.

"Як показує практика тих міст, де зараз тривають бої, чим менше цивільного населення знаходиться в місті, тим легше працювати Збройним Силам України. Нагальної потреби перебувати зараз в місті немає. Бої точаться вже навколо. Я звертаюсь до цивільного населення – будьте розумними та зверніться до call-центру, щоб по можливості виїхати з міста", – сказав Борисенко.

З Борисполя можна виїхати колонами на власному автотранспорті, або автобусами, які організовує місцева влада.

«Хто не має можливості, вивеземо. Хто має можливість – організовано в колонах своїми автомобілями можете виїхати», – додав Бориспільський міський голова.

Нагадаємо, міністерство з питань реінтеграції щоденно організовує гуманітарні коридори для евакуації мешканців із територій, окупованих російськими загарбниками. Попри домовленості, ворог часто зриває евакуацію населення, проводячи обстріли автобусів та автоколон із жінками та дітьми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram