ГоловнаСуспільствоВійна

Богдан приїхав з Австрії і заявив, що вступає до тероборони Києва: "Жінки - на захід, мужики - на схід"

Ексголова ОП закликав не вірити роспропаганді, що українці втікають.

Богдан приїхав з Австрії і заявив, що вступає до тероборони Києва: "Жінки - на захід, мужики - на схід"
Фото: Андрій Богдан / Facebook

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан повернувся з-за кордону і захищатиме Україну від російської армії.

"3 тис. км з високогірного австрійського містечка до Києва - 5 днів у дорозі. І я в Києві записуюсь у тероборону!" -  написав він у Facebook 4 березня.

Він також опублікував спільне фото з ексглавою МВС Арсеном Аваковим, який у перший день вторгнення РФ оголосив про формування добровольчих підрозділів у межах тероборони, та ексзаступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгієм Тукою.

"Дорогою мене підвозили мільйонери, бізнесмени-українці, які повертались боротись, прості хлопці-заробітчани, які їхали воювати, сотні волонтерів, які гріють, годують, підтримують. Історія мого повернення - це окрема історія неймовірних українців", - розповів Богдан.

"Для чого це пишу? Не вірте роспропаганді, що українці втікають. Жінки - на захід, мужики - на схід! Рускій воєнний корабль, іді на*уй!" - додав ексочільник ОП.

Нагадаємо, всі, хто готовий і вміє тримати зброю в руках, може долучитися до територіальної оборони. Інформація про адреси бригад і батальйонів тероборони – на сайті https://sprotyv.in.ua. Також голова Національної поліції України Ігор Клименко віддав наказ керівникам головних управлінь Нацполіції в областях видавати зброю ветеранам органів внутрішніх справ.

Українці також можуть здати кров у лікарнях для поранених бійців

Рецепт коктейлю Молотова від Міністерства внутрішніх справ для ворожої техніки можна знайти за посиланням. Чат-бот для повідомлення про мітки на дорогах, залишені окупантами, – тут.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram