ГоловнаСуспільствоВійна

З'явилося відео мародерства російських окупантів

На кожному з відео видно групи мародерів у формі армії РФ.

З'явилося відео мародерства російських окупантів
Фото: Скрін з відео

З'явилося відео мародерства солдатів РФ у відділенні ПриватБанку на Херсонщині та в магазині на Сумщині.

Про це повідомляє LB.ua з посиланням дані оперативної зйомки.

На відео видно, як російські окупанти, серед яких один у формі танкіста, зайшли у відділення банку. Вони відкрили касу та потягнули зі собою сейф. Відео знято в Херсонській області. 

На іншому відео, знятому у Тростянці на Сумщині, видно, як російські окупанти грабують продовольчий магазин. Про це розповів військовий журналіст Андрій Цаплієнко у своєму телеграм-каналі. 

"Російський світ. Окупанти мародерять у Тростянці. Власне, для цього вони сюди і йшли" , - йдеться у повідомленні.

На відео показано, як російські військові увійшли в непрацюючу крамницю та почали обчищувати полиці з продуктами, серед яких ковбаса, яйця, печиво, напої.

Нагадуємо, що це не перший випадок мародерства. Нещодавно російські окупанти виносили продукти із магазину у Мелітополі. 

Війська РФ зіткнулися з неочікуваним опором з боку збройних сил України, що підірвало їх моральний дух. Крім того, через значні втрати особового складу та техніки загарбники зазнають значних труднощів з паливом та їжею. В результаті вони грабують магазини та вимагають їжу у місцевих жителів.

Нагадаємо, що 27 лютого в Ірпені Київської області внаслідок обстрілу російських військ загорілися три приватні житлові будинки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram