ГоловнаСуспільствоПодії

Милованов прокоментував сутичку з Данилюком на святкуванні його дня народження

Він оприлюднив фото запрошення. 

Голова конкурсної комісії з обрання директора Бюро економічної безпеки Тимофій Милованов прокоментував сутичку з ексміністром фінансів та колишнім секретарем РНБО Олександром Данилюком. 

На своїй сторінці в Facebook він зазначив, що з'явився на святкування дня народження Данилюка за запрошенням, а не "самовільно". 

"Кандидат на голову Бюро Економічної Безпеки запросив до себе на день народження голову конкурсної комісії з відбору голови (запрошення і підтвердження на фото). І вдарив його. Чому? Бо кандидату не сподобалось рішення комісії про його відсторонення від конкурсу", – вважає він.

Милованов сказав, що, за словами Данилюка, на комісію чинили тиск, щоб його відсторонити. 

"А насправді - тиск чинить сам реформатор. І тоді це не реформатор, а гопнік. Так робили в 90х. Били чиновників, коли вони приймали «не ті» рішення. Ця культура має припинитись", – висловився він.

Учора журналісти повідомили, що колишній секретар РНБО Олександр Данилюк побився з радником голови ОПУ Тимофієм Миловановим. Чоловіки відійшли у сторону, щоб поговорити. В якийсь момент розмова переросла у перепалку. Данилюк попросив Милованова залишити свято та доповісти Єрмаку, що його вигнали з дня народження. Милованов відповів: "Тобі згадати, як ти в часи Януковича працював?".

Після цього колишній секретар РНБО вдарив радника голови ОПУ з криком: "Ти покидьок, я з перших днів був на Майдані".

Онлайн-суперечка між главою конкурсної комісії та власне кандидатом на посаду очільника БЕБ почалася після того, як Данилюка не допустили до участі у відборі через не верифікований диплом про вищу освіту іноземного вишу.

Сам Данилюк заявив, що буде оскаржувати рішення конкурсної комісії, тому що закон про БЕБ не вимагав від нього подавати дипломи. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram