ГоловнаСуспільствоПодії

На Луганщині автобус з'їхав з дороги, п'ятеро пасажирів госпіталізовані

Водій не впорався з керуванням та допустив виїзд автомобіля за межі проїжджої частини.

Фото: поліція Луганської області

У Луганській області біля смт Новоайдар автобус з’їхав у кювет. Шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

“Приблизно о 15:50 на автодорозі Н-21 “Старобільськ - Луганськ - Хрустальний - Макіївка - Донецьк” - 41 км + 300 м сталася ДТП за участю пасажирського автомобіля "Mercedes-Benz Sprinter" під керуванням 55-річного водія, який рухався з смт Станиця-Луганська до м. Харків з шістьма пасажирами”, - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, рухаючись по вказаній автодорозі в напрямку Харкова, водій не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та допустив виїзд автомобіля за межі проїжджої частини у кювет.

Унаслідок ДТП  пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Постраждалим на місці пригоди медики та поліцейські надали допомогу, а  п'ятьох з них госпіталізовано до лікарні.

Фото: поліція Луганської області

Фото: поліція Луганської області

Фото: поліція Луганської області

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, сьогодні в Закарпатській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського потяга і вантажівки. Локомотив поїзда зійшов з рейок. Травми отримали троє людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram