ГоловнаСуспільствоПодії

У Бердянську двоє людей загинули в результаті обриву електропроводів

Після негоди в південних областях підтоплено 134 будинки, 25 присадибних ділянок і 10 ділянок дороги, а також зруйновано греблю.

У Бердянську двоє людей загинули в результаті обриву електропроводів
Фото: ДСНС

У результаті обриву проводів і їхнього потрапляння на підтоплену ділянку в Бердянську загинули двоє людей.

Про це повідомила пресслужба ДСНС.

"22 липня в Бердянську в результаті інтенсивних опадів загинуло 2 людини (обрив електропроводів на підтопленій ділянці) і сталося підтоплення 70 домогосподарств. Підрозділами ДСНС надано допомогу 32 особам, з них 10 дітей (виведено з підтоплених ділянок). Відкачано близько 740 куб. м води. Роботи тривають", - йдеться в повідомленні.

Після негоди в південних областях підтоплено 134 домогосподарства, 25 присадибних ділянок і 10 ділянок дороги, зруйновано греблю.

Крім того, в Одесі в результаті інтенсивних опадів сталося підтоплення 48 дворів і 10 ділянок автодоріг. Жертв і постраждалих немає. 

У селищі Нерубайському Одеського району в результаті інтенсивних опадів зруйнувалася земляна гребля місцевого ставка, в результаті чого сталося підтоплення 10 будинків. 

У селищі Двійне Генічеського району Херсонської області підтоплено шість житлових будинків і 25 присадибних ділянок.

Нагадаємо, в Одесі внаслідок потужної зливи затопило магазини і зірвало асфальт, а за ніч випало 80% від місячної норми опадів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram