ГоловнаСуспільствоПодії

У потязі Рахів-Київ пасажир впав з верхньої полиці і через кілька годин помер (оновлено)

Медики зафіксували смерть чоловіка, забоїв на його тілі не виявлено. 

У потязі Рахів-Київ пасажир впав з верхньої полиці і через кілька годин помер (оновлено)
Фото: terminovo.te.ua

Зранку у суботу, 12 червня у потязі № 358 “Рахів – Київ" помер пасажир.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

“За попередньою інформацією пасажир близько третьої ночі впав з верхньої полиці. Після падіння він повідомив дружині, що почуває себе добре”, – йдеться у повідомленні.

Під ранок чоловіку стало гірше, і поїзна бригада викликала швидку медичну допомогу на найближчу станцію – Фастів. Медики зафіксували смерть чоловіка, забоїв на його тілі не виявлено. 

“Слід зазначити, що полиця з якої впав пасажир була облаштована ременями безпеки, якими він, на жаль, не скористався”, – додали в Укрзалізниці.

Як повідомили Lb.ua свідки події, чоловіку було 27 років. За словами дружини чоловік впав з полиці головою вниз, він був напідпитку.

Оновлено. Наразі поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ч.1 ч. 115 Кримінального кодексу. Тіло загиблого без ознак насильницької смерті направлено до моргу, повідомили в НПУ.

"На станцію «Фастів», де знаходився потяг, негайно виїхала слідчо-оперативна група та з’ясувала, що 27-річний мешканець міста Тернопіль прямував зі своєю дружиною на відпочинок. Вночі він впав із верхньої полиці у потягу та, за попередніми даними, вдарився потилицею. Після падіння чоловік повідомив дружині, що почувається добре, повернувся на верхню полицю та ліг спати. Вранці, дружина виявила тіло чоловыка без ознак життя та викликала швидку. Медики констатували смерть чоловіка", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, у лютому 2020 року у поїзді "Київ - Бердянськ" на жінку впала верхня полиця, на якій перебував інший пасажир.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram