ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові чоловік з криком "Аллах Акбар" побив скло на вході в ОДА

Поліція відкрила справу за статтею "хуліганство".

У центрі Харкова чоловік розбив скло на дверях у приміщення облдержадміністрації. За словами очевидців, він бив скло з криком "Аллах Акбар".

Зловмисника затримала поліція, постраждалих немає, інформує харківський сайт В городе.

У поліції Харківської області підтвердили інформацію про інцидент.

"Був виклик, приїхали, особа була на місці, її затримано. Проводяться слідчі дії", - сказали в поліції у коментарі агентству УНН.

Оновлення. Поліція відкрила справу щодо чоловіка, який розтрощив скло у дверях Харківської обласної державної адміністрації. Ним виявився 19-річний мешканець селища Мала Данилівка. Таким чином хлопець хотів привернути увагу депутатів та поспілкуватися з ними, інформує пресслужба обласної поліції.

Повідомляється, що 21 листопада близько 16:35 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік по вулиці Сумській трощить скло у дверях Харківської обласної державної адміністрації.

Фото: hk.npu.gov.ua

"За адресою поліцейські виявили розбите скло на двері установи, а також металевий предмет. Особу зловмисника було встановлено. Ним виявився 19-річний мешканець селища Мала Данилівка. Він пояснив, що своїми діями хотів привернути увагу, аби до нього на розмову вийшли депутати", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, напередодні у Слобідському районі Харкова чоловік підірвав гранату у дворі будинку, де проживає його колишня дружина з п'ятирічною дитиною. У результаті вибуху чоловіку відірвало частину руки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram