ГоловнаСуспільствоПодії

На Луганщині пожежна машина підірвалась на вибухівці, троє постраждалих (оновлено)

Постраждалих доставлено до лікарні. Автомобіль ремонту не підлягає.

Фото: facebook/Станично-Луганська районна державна адміністрація

На Луганщині під час гасіння пожеж на вибуховому пристроої підірвалася пожежна машина, в результаті чого три людини отримали травми.

Про це повідомила пресслужба Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Нещасний випадок стався у районі села Болотенне

"О 9:50 годин при гасінні пожежі в районі с. Болотенне Станично-Луганського району на вибуховому пристрої стався підрив пожежного автомобіля ДП «Станично-Луганське ДЛМГ» «АМУР». В результаті вибуху травмовано водія пожежного автомобіля Дзюбенко В.С., 1985 року народження, майстра лісу Станично-Луганського лісництва Кравцова Р.І., 1978 року народження та співробітника ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook/Станично-Луганська районна державна адміністрація

Постраждалих доставлено до районної лікарні. Автомобіль ремонту не підлягає.

Оновлення. Постраждалий внаслідок вибуху пожежний-рятувальник отримав контузію. Загрози його життю немає, повідомив очільник ДСНС Микола Чечоткін.

"Це сталося через детонації вибухонебезпечного предмета, якими, за бойових дій, забруднені сотні гектарів української землі на сході. Постраждалі доставлені в Станично-Луганської районної лікарні", - цитує слова глави ДСНС пресслужба МВС.

Нагадаємо, раніше у Луганській області мати із сином підірвалися на вибухівці. 29 вересня в лікарні непідконтрольного урядові України Первомайська медичний персонал повідомив спостерігачам, що 28 вересня до них доправили жінку (40-49 років) з пораненнями, що відповідали наслідкам спрацювання вибухового пристрою, та додав, що її прооперували.

Того самого дня медики лікарні в Луганську розповіли ОБСЄ, що 28 вересня було госпіталізовано 11-річного хлопчика з пораненнями, що відповідали наслідкам спрацювання вибухового пристрою, і що йому прооперували очі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram