ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали чоловіка, який зарізав 28-річного хлопця і поранив ще вісьмох людей у Житомирській області

Підозрюваний переховувався у винайнятій квартирі.

У Києві затримали чоловіка, який зарізав 28-річного хлопця і поранив ще вісьмох людей у Житомирській області
Фото: npu.gov.ua

У Києві вночі 2 липня затримали 40-річного жителя смт Іршанськ, який під час вуличного конфлікту вбив одну людину й поранив ще вісьмох.

Про це повідомляється на сайті поліції Житомирської області.

Відзначається, що 21 червня в Іршанську стався конфлікт між відвідувачами кафе, який переріс у бійку й під час якого дев'ять осіб отримали ножові поранення. Один із потерпілих, 28-річний місцевий житель, помер.

Підозрюваний із місця пригоди зник.

Фото: npu.gov.ua

Поліцейські знайшли автомобіль чоловіка і провели низку обшуків. До пошуку підозрюваного залучили додаткові сили й засоби поліції. Його затримали в Києві, в одному зі спальних мікрорайонів. Чоловік спочатку кілька днів переховувався в одному з дачних масивів Хорошівського району, а потім вночі попутним транспортом добрався до столиці.

Фото: npu.gov.ua

"За нашою інформацією, чоловік переховувався в одній зі зйомних квартир упродовж двох останніх діб. Його пересування були максимально обмежені й кожен вихід на вулицю супроводжувався конспіративними заходами", – розповів начальник поліції області Юрій Олійник.

Фото: npu.gov.ua

Затриманому оголосили про підозру по ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство) і ч. 4 ст. 296 (хуліганство). Він заарештований на 60 діб без права застави.

Нагадаємо, наприкінці травня в Житомирській області орендар озера застрелив сімох людей з рушниці. Підозрюваного Анатолія Захаренка суд заарештував.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram