ГоловнаСуспільствоЖиття

Бойовики блокують роботу пункту пропуску "Новотроїцьке"

Пункт відновив роботу ще 22 червня.

Бойовики блокують роботу пункту пропуску "Новотроїцьке"
Фото: dpsu.gov.ua

Держприкордонслужба заявила про блокування бойовиками роботи контрольного пункту в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" в Донецькій області. Про це йдеться на сайті відомства.

"На ранок 28 червня жодна особа не прибула з боку тимчасово окупованій території України. Громадян же, які прибувають у КПВВ із боку контрольованій території,українські прикордонники інформують про можливе блокування російсько-окупаційною владою руху на в'їзд і виїзд", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що дізнавшись про це, люди відмовляються від подорожі на окуповану територію.

У Держприкордонслужбі підкреслили, що навіть якщо бойовики не пропустили громадян, при поверненні на підконтрольну територію їм усе одно потрібно буде пройти самоізоляцію або обсервацію.

Нагадаємо, контрольний пункт в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" відновив роботу 22 червня. Учора повідомлялося, що в "сірій зоні" між КПВВ "Новотроїцьке" й пунктом пропуску бойовиків "Оленівка" знаходяться 35 осіб, яким угруповання "ДНР" відмовило в пропуску.

10 червня була відновлена робота КПВВ "Станиця Луганська" в Луганській області й "Мар'їнка" – у Донецькій. Однак, бойовики блокували пропуск людей.

13 червня окупанти почали пропускати громадян через КПВВ "Станиця Луганська". 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram