ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі в суботу сталося 12 обстрілів

Загинув військовий з Тернополя, ще троє поранені

На Донбасі в суботу сталося 12 обстрілів
Пророссийские боевики на оккупированной части Донбасса
Фото: EPA/UPG

За минулу добу, 27 червня, озброєні формування, яких підтримує Росія, 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Унаслідок обстрілу бойовиків загинув 37-річний військовий із Тернополя — Іван Дедюх, ще троє бійців отримали поранення.

Як повідомили в штабі ООС, окупанти використовували заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, 120 мм і 82 мм міномети, гранатомети різних систем, протитанкові ракетні комплекси, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики стріляли поблизу Верхньоторецького, Широкиного, Водяного, Авдіївки, Гранітного, Мар’їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти відкривали вогонь поблизу Світлодарська, Кримського, Оріхового, Новотошківського.

Як повідомлялося, 27 червня біля Старогнатівки в результаті розриву невідомого боєприпасу було поранено двох українських військових. Один із них помер через множинні осколкові поранення, другого доставили до лікувального закладу. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram