ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Київ і 8 областей не відповідають критеріям ослаблення карантину

У всіх перевищено рівень інцидентності.

Київ, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Львівська, Рівненська, Тернопільська та Чернівецька області не відповідають критеріям ослаблення карантину. Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Усі ці області і столиця не можуть перейти до наступного етапу пом'якшення карантину через перевищення рівня інцидентності, який не має перевищувати 12 на 100 000 населення.

У Києві він становить 15,23, у Волинській області – 16,58, у Житомирській – 13,17, у Закарпатській – 16,67, у Львівській – 19, у Рівненській – 23,51, у Тернопільській – 12,04, у Чернівецькій – 35,40.

Дані з тимчасово окупованого Криму й Севастополя відсутні.

За двома іншими критеріями – завантаженість місць в опорних лікарнях менш як 50% і охоплення тестуванням не нижче рівня інцидентності – відповідають усі області.

Нагадаємо, що в Болградському районі Одеської області через спалах коронавірусу встановлюють КПП у селах Дмитрівка та Криничне. На період введення особливого режиму через ці села заборонено проводити регулярні й нерегулярні пасажирські перевезення в приміському та міжміському сполученні, а також проведення релігійних заходів та діяльність закладів харчування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram