ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Болградському районі Одеської області посилили карантин через зростання захворюваності на коронавірус

З 9 червня запроваджується особливий режим в'їзду-виїзду в села Дмитрівка та Криничне.

У Болградському районі Одеської області посилили карантин через зростання захворюваності на коронавірус
Фото: Facebook Болградская РГА

В Одеській області в селах Криничне і Дмитрівка встановлюють контрольно-пропускні пункти через збільшення числа хворих на COVID-19. Про це повідомили на сторінці Болградської районної державної адміністрації.

Комісія Одеської ОДА провела перевірку медустанов Болградського району.

"Станом на 8 червня 2020 року в Болградському районі зареєстровано 34 випадки захворюваності на COVID-19, у зв'язку з чим прийнято рішення заборонити в районі діяльність установ культури, здійснення міжобласних пасажирських перевезень автомобільним транспортом, шлях проходження яких пролягає через Болградський район, роботу установ загальної середньої освіти, які здійснюють підготовку пунктів проведення ЗНО, в тому числі пробного тестування", - йдеться в повідомленні.

З 9 червня запроваджується особливий режим в'їзду-виїзду в села Дмитрівка та Криничне. На період введення особливого режиму через ці села заборонено проводити регулярні і нерегулярні пасажирські перевезення приміського та міжміського сполучення, а також проведення релігійних заходів і діяльність закладів харчування.

Крім того, головному санітарному лікарю району доручили вести облік осіб, які в'їжджають на територію Дмитрівки і Криничного, забезпечити їм самоізоляцію, температурний контроль водіїв, пасажирів і громадян, які перетинають КПП.

"Після поліпшення епідеміологічної ситуації в цих населених пунктах карантинні заходи будуть ослаблені", - підсумували в повідомленні.

Нагадаємо, що Львівська область попросила Кабінет Міністрів дозволити їй трохи послабити карантин, незважаючи на високі показники COVID-19.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram