ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області затримали банду, яка скоювала розбійні напади на підприємства

Загальна сума награбованого перевищує один мільйон гривень.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion
У Київській області затримали озброєну банду, яка скоювала розбійні напади на підприємства. Її членів підозрюють у скоєнні 11 нападів, а сума збитків перевищує мільйон гривень, повідомили в пресслужбі обласної поліції.

До складу угруповання входять п'ятеро осіб, більшість з яких мають судимості. Ватажком банди є кримінальний авторитет "Буба".

"Зловмисники готувалися до кожного нападу ретельно, прораховували шляхи відходу, вибирали місця, де немає камер відеоспостереження. За допомогою перук і накладних борід вони змінювали свою зовнішність і щоразу міняли транспорт", - повідомили правоохоронці.

Спочатку вони нападали на охоронців, пов'язували їх і погрожували зброєю, після чого крали з сейфів готівку.

Правоохоронці провели 18 обшуків під час яких вилучили зброю, гранати, глушник, рації, пластид, димові шашки, перуки, кастети, ломи, наркотики, мобільні телефони, банківські картки й інші речові докази.

Також вилучили сім транспортних засобів, на яких пересувалися зловмисники. Всіх учасників банди затримали, вони перебувають у СІЗО. Перевіряється їхня причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території області. Фігурантам оголосили підозри в розбої і бандитизмі.

Нагадаємо, що сьогодні в Броварах затримали 10 озброєних осіб, які влаштували стрілянину. За попередніми даними, конфлікт виник між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram