ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі біля психлікарні знайшли мертвим 12-річного хлопчика

65-річного підозрюваного у вбивстві затримали.

У Дніпрі біля психлікарні знайшли мертвим 12-річного хлопчика
Фото: Патрульная полиция Днепропетровской области

У Дніпрі біля психлікарні знайшли мертвим 12-річного хлопчика. Про це повідомили в патрульній поліції Дніпропетровської області.

Близько півночі 17 травня бабуся хлопчика повідомила в поліцію про його зникнення. За її словами, онук близько 13 години 16 травня пішов гуляти і не повернувся. Близько 19 години він сказав по телефону, що прямує додому через територію лікарні на вулиці Бехтерева, але через годину дитина вже не відповідала на дзвінки.

Поліцейські з'ясували, що хлопчика бачили вдень на зупинці "Ксеніївка" з невідомим чоловіком. Камери відеоспостереження зафіксували цей факт.

"Прибулий патрульний екіпаж почав обстежувати територію лікарні. Поліцейські виявили там покинуту будівлю, а в ній бездомного, який повідомив, що чув, як хтось бігав по будівлі, і дитячий голос. Неподалік покинутої будівлі побачили саморобне приміщення, в якому лежав невідомий", - розповіли в поліції.

На обличчі чоловіка помітили кров. На запитання поліцейських, чи бачив він зниклого хлопчика, чоловік сказав, що нічого не знає. Але інспектори помітили, що на ліжку чоловіка лежить купа одягу.

Під нею виявили оголене тіло дитини без ознак життя.

65-річного чоловіка затримали із застосування фізичної сили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Самарського відділення поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram