ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Після відвідування храму УПЦ МП у Ковелі коронавірусом заразилися 18 осіб, померла жінка

COVID-19 підтверджено і у 12 парафіян баптистської церкви у Маневицькому районі.

Після відвідування храму УПЦ МП у Ковелі коронавірусом заразилися 18 осіб, померла жінка
Фото: volynnews.com

Після відвадування богослужіння у храмі Архистратига Михаїла у Ковелі коронавірусом заразилися 18 чоловік. Жінка, яка прибирала у храмі, померла

Про це повідомляють Волинські новини.

"Протягом останніх днів зареєстровано понад 30 нових випадків захворювання на коронавірус, один з яких летальний. Під час епідеміологічного дослідження встановлено, що 18 осіб захворіли після відвідин храму Архістратига Михаїла. Вони відвідували храм у поминальні та великодні дні - це вписується в інкубаційний період 14 днів. Також коронавірус зареєстровано і у настоятеля парафії. Жінка, яка прибирала в храмі, померла", - розповіла Наталія Янко.

Спалах коронавірусу зафіксовано також у селищі Череваха Маневицького району серед парафіян баптистської церкви християн віри євангельської. COVID-19 підтверджено у 12 осіб, в тому числі у пресвітера церкви.

Станом на ранок 10 травня в Україні 15 232 лабораторно подтверждені випадки COVID-19, з них 391 летальний, 3060 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 522 но випадки. На Волині - 470 інфікованих коронавірусом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram