ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців

Бойовики шість разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців
Фото: Олена Максименко

З початку доби російсько-окупаційні війська шість разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. У результаті двоє військовослужбовців були поранені.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил в фейсбуці.

"Окупанти застосовували міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Прицільним вогнем Об'єднані сили рішуче присікали ворожу злочинну активність", - йдеться в вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано три обстріли: в районі Павлополя з мінометів калібру 82 мм бойовики випустили 23 міни, а біля Лебединського вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. По захисниках Старогнатівки противник вів вогонь зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" також відбулося три обстріли: по опорних пунктах Об'єднаних сил поруч з Оріховим противник випустив 20 мін 120-го калібру, а захисників населеного пункту Хутір Вільний ворог обстріляв з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Після обіду бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів по захисниках Новоолександрівки, випустивши 30 мін.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні ООС відбулося 15 обстрілів, в результаті було поранено трьох військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram