ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

​Фонд Порошенка і Roshen передали в лікарні 20 тисяч захисних костюмів

Медвироби імпортували з Китаю.

​Фонд Порошенка і Roshen передали в лікарні 20 тисяч захисних костюмів
Фото: eurosolidarity.org

Фонд Порошенка і Roshen передали до лікарень різних регіонів України 20 тисяч захисних костюмів для медичних працівників.

Про це повідомила пресслужба партії Порошенка "Європейська солідарність".

"Лікарі повинні бути забезпечені необхідними засобами захисту. Компанія Roshen уклала додаткову угоду, було здійснено цього тижня проплату, і загальна кількість захисних костюмів, якими будуть забезпечені українські лікарі, перевищує 130 тисяч штук. Це дасть можливість на перший період мати надійний захист, бахіли, маски, захисні костюми, які дозволять захистити здоров'я лікарів", - заявив Порошенко.

Фото: eurosolidarity.org

Найбільше захисних костюмів передали у лікарні Києва - 8150, ще 2300 - медзакладам Київської області.

Крім того, в Чернівецьку область відправлено 3000 костюмів, у Вінницьку - 2200, на Чернігівщину - 1650 штук, в Полтавську область - 400, в Тернопільську та Івано-Франківську області - 700 костюмів, в лікарні Львівщини та Одеської області - 400 костюмів. У Рівненську та Черкаську - 300 комплектів, на Волинь, у Запоріжжя, Дніпро, Суми, Кропивницький, Харків, Хмельницький та на Закарпаття передали 700 костюмів.

У партії додають, що наступні партії захисних костюмів будуть доставлені в Україну протягом квітня. Також за рахунок Фонду продовжують відновлювати апарати штучної вентиляції легенів у різних медичних установах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram