ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Нардеп Гончаренко передав Одеській обласній лікарні реанімаційне обладнання

Ще кілька партій обладнання від Фонду Порошенка надійдуть до медичних установ у найближчі дні.

Нардеп Гончаренко передав Одеській обласній лікарні реанімаційне обладнання
Фото: eurosolidarity.org

Народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко передав комплект реанімаційного обладнання, придбаного Фондом Порошенка, в Одеську обласну клінічну лікарню. 

«Потреба в такому обладнанні є завжди і сьогодні це особливо актуально. Це ларингоскопи, пульсоксиметри, відсмоктувач хірургічний і шприцевий насос. Все це обов’язково знадобиться при роботі з хворими на коронавірус. Це обладнання багаторазового використання і знадобиться нам після епідемії. Нам не вистачає зараз всього – засобів індивідуального захисту, медикаментів, апаратів штучної вентиляції легень. Зараз нам виділили кошти, але купити щось зараз дуже складно. Ми над цим працюємо. Все це потрібно для нашої роботи і для порятунку людей», – зазначив головний лікар Юрій Гульченко.

Олексій Гончаренко наголосив, найближчими днями ще кілька партій обладнання від Фонду Порошенка надійдуть в медичні установи.

Нагадаємо, що вчора Фонд Порошенка передав партію реанімаційного медичного обладнання у Львівський обласний госпіталь і міську клінічну лікарню N21 в Дніпрі. Також фонд профінансував відновлення 10 апаратів штучної вентиляції легенів на прохання Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram