ГоловнаСуспільствоЖиття

МАУ скорочує рейси в низку європейських країн і всередині України

Про рейси в Італію проінформують пізніше.

МАУ скорочує рейси в низку європейських країн і всередині України
Фото: Facebook Ukraine International Airlines UIA

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скорочує рейси в низку європейських країн, а також скасовує другу частоту окремих внутрішніх рейсів у межах України. Про це авіакомпанія повідомила у своєму фейсбуці.

"У зв'язку з рекомендаціями урядів багатьох країн про запобігання масовим заходам, з обмеженнями інтенсивності пересування між країнами і пов'язаним із цим зниженням попиту на авіаперельоти МАУ скасовує деякі рейси в Італію, Швейцарію, Грецію, Німеччину, Ізраїль, Іспанію, Великобританію, Литву, Азербайджан, Туреччину, Польщу, Угорщину, Австрію, Чехію, Фінляндію, Данію, а також другу частоту окремих внутрішніх рейсів у межах України", - сказано в повідомленні.

В авіакомпанії також зазначили, що про подальші рішення в контексті запровадження карантину в Італії буде поінформовано згодом.

Пасажири, які залишили свої контактні дані під час бронювання, будуть проінформовані про будь-які зміни в розкладі заздалегідь. МАУ рекомендує перевіряти статус рейсів за кілька днів до вильоту на сайті або зателефонувати до контактного центру авіакомпанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авіакомпанія WizzAir призупиняє всі польоти в Італію й Ізраїль через поширення коронавірусу. Лоукостер не літатиме в Італію з 10 березня по 3 квітня, а в Ізраїль - з 12 по 23 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram