ГоловнаСуспільствоЖиття

Нацполіція оголосила 2 тендери на закупівлю спецавтомобілів за 71 млн гривень

Нацполіція планує закупити мініфургони, дизельні пікапи і спецавтобуси.

Нацполіція оголосила 2 тендери на закупівлю спецавтомобілів за 71 млн гривень
Архивное фото
Фото: mvs.gov.ua

Національна поліція оголосила два тендери на закупівлю 46 автомобілів спеціального призначення з очікуваною вартістю 70,886 млн гривень. Про це свідчать дані в системі публічних закупівель ProZorrо.

Перший тендер розбитий на 4 лоти. Предметом закупівлі лота №1 є 13 спецавтомобілів на базі вантажно-пасажирських мініфургонів з дизельним двигуном з очікуваною вартістю 10,009 млн гривень.

У лоті №2 планується закупівля 1 спецавтомобіля на базі вантажно-пасажирського мініфургона з суцільнометалевим кузовом за 1,037 млн гривень, лот №3 передбачає закупівлю 13 спецавтомобілів для перевезення взятих під варту 9 осіб на дизельному двигуні за 20,774 млн гривень.

У четвертий лот винесено 4 спецавтомобілі підвищеної прохідності типу пікап з 5 сидіннями, дизельним двигуном очікуваною вартістю 3,366 млн гривень. Другий тендер передбачає покупку 15 спецавтобусів для перевезення пасажирів міжміським сполученням з 30 сидіннями за 35,7 млн гривень.

Моделі транспортних засобів не вказані, проте рік випуску повинен бути не раніше, ніж 2020 року. Термін поставки - до 90 календарних днів з дня укладення договору.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 20 березня.

Нагадаємо, наприкінці лютого Вінницька облрада оголосила тендер на закупівлю 99 легкових спеціалізованих автомобілів на базі Renault Duster (або еквівалент) для медустанов з очікуваною вартістю 53,46 млн гривень. Термін поставки - до 31 грудня 2020 року. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram