ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП під Збаражем загинув прокурор

Михайло Карпець виконував обов'язки прокурора райцентру Ланівці.

Співробітник Тернопільської обласної прокуратури Михайло Карпець загинув у дорожньо-транспортній пригоді.

Аварія сталася вранці 25 лютого.

Про загибель у ДТП співробітника прокуратури області Михайла Карпця повідомила пресслужба облпрокуратури.

"Колектив прокуратури Тернопільської області висловлює щирі співчуття родині та рідним нашого співробітника - Михайла Карпця, який загинув сьогодні, 25.02.2020, у ДТП", - йдеться у повідомленні.

Фото: скрін відео телеканалу ІНТБ

Місцеві ЗМІ уточнюють, що Михайло Карпець виконував обов'язки прокурора райцентру Ланівці.

У пресслужбі ГУНП в Тернопільській області повідомили, що на автодорозі Тернопіль-Ланівці не розминулися "ВАЗ-2110" і "Volkswagen Golf". ДТП сталася близько 9:00 25 лютого.

Фото: tp.npu.gov.ua

За попередньою інформацією, водій автомобіля "ВАЗ" поблизу села Синява Збаразького району не впорався з керуванням і машину почало заносити на слизькій дорозі. Як результат - транспорт врізався у зустрічний автомобіль і після цього злетів у кювет.

Фото: tp.npu.gov.ua

Після ДТП до лікарні потрапили двоє пасажирів "ВАЗа". Однак врятувати життя одному з них медикам не вдалося. Інший потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. Водії обох автомобілів від госпіталізації відмовилися.

"Вирішується питання про занесення цього факту до ЄРДР згідно зі статтею 286 частина 2 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть, - ред.). Триває слідство", - додали в поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram