ГоловнаСуспільствоПодії

На Прикарпатті ураганним вітром повалило дерева і зірвало покрівлю ліцею, є постраждалі

Гілки впали на рейсовий автобус, у якому їхали 15 пасажирів.

Фото: if.dsns.gov.ua

На Прикарпатті ураганний вітер пошкодив декілька дерев, одне з них упало на дорогу перед рейсовим автобусом "Нові Кривулі - Івано-Франківськ" і легковим авто. Надзвичайна подія сталася в селі Хом'яківка Тисменецького району, повідомили в пресслужбі ДСНС.

У результаті падіння дерева в автобуса пошкоджено бічне скло, легкову машину не зачепило.

"З автобуса машиною швидкої невідкладної медичної допомоги в Тисменецьку центральну районну лікарню доправили пасажира 1958 року народження. Усього в автобусі перебувало 15 чоловік. Постраждалого після медичної допомоги відпустили за місцем проживання", - додали рятувальники.

Фото: if.dsns.gov.ua

Крім того, в Івано-Франківську на вул. Чорновола з дев'ятиповерхового будинку на дівчину впала металева вежа. Постраждалу доправили в лікарню, пишуть "UA:Карпати" у Facebook

"Їй запропонували госпіталізацію в нейрохірургічне відділення. Зараз не можна сказати, чи буде вона госпіталізована, тому що дівчина не дуже хотіла лягати. У неї велика рана голови", - пояснила завідувачка відділенням невідкладної допомоги обласної лікарні Іванна Васкул.

Фото: facebook.com/suspilne.karpaty

У групі "Рідне місто – Івано-Франківськ" у Facebook користувач Роман Чорненький повідомив, що з будівельного ліцею на вул. Левинського ураганним вітром зірвало дах. Інформації про потерпілих немає.

Фото: Roman Chornenkyi

Фото: Roman Chornenkyi

Згідно із даними обласної ДСНС, станом на 9 ранку 24 лютого рятувальники здійснили загалом 10 виїздів для надання допомоги через посилення вітру.

"Розпиляли 10 гілок дерев, прибрали уламки двох покрівель будівель", - додали рятувальники.

Нагадаємо, в ніч на 24 лютого в більшості областей України здійнявся ураганний вітер, спричинений активним переміщенням циклону. Шквали призвели до перебоїв у залізничному сполученні на заході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram