ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кількість хворих на коронавірус у Німеччині зросло до 11

Усі випадки пов'язані з компанією Webasto.

Кількість хворих на коронавірус у Німеччині зросло до 11
Фото: EPA/UPG

У Німеччині підтвердили 11 випадків зараження коронавірусом, всі вони були виявлені на федеральній землі Баварія. Про це пише "Укрінформ" з посиланням на дані Міністерства охорони здоров'я.

"Підтверджено ще один випадок коронавірусу в Баварії. Загалом це 11 підтверджених випадків коронавірусу", - йдеться в повідомленні.

Новий випадок захворювання діагностували у подружжя пацієнта, у якого коронавірус знайшли минулого тижня. Також хворі обидві їхні дитини. Сім'я перебуває в лікарні, хвороба протікає в легкій формі.

Відзначається, що хворий чоловік працює в компанії Webasto, з якою пов'язані всі випадки зараження в Німеччині. Раніше в цю компанію з робочим візитом приїжджала їх колега з Китаю, яка була заражена 2019 nCoV.

Нагадаємо, 28 січня в Німеччині в місті Штарнберг зафіксували випадок захворювання "Уханським" коронавірусом. У департаменті охорони здоров'я Баварії додали, що пацієнт заразився на робочому семінарі від китаянки, у якої симптоми проявилися вже після повернення в Китай.

1 лютого коронавірус діагностували в Іспанії, пацієнтом виявився громадянин Німеччини, який перебував у тісному контакті з першим хворим.

У ВООЗ 4 лютого повідомили, що поширення коронавірусу 2019-nCoV поки не досягло рівня початку пандемії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram