ГоловнаСуспільствоЖиття

Українка прийняла пологи на борту літака Доха-Бангкок

Пасажирка приховала від співробітників аеропорту критичний термін вагітності.

Українка прийняла пологи на борту літака Доха-Бангкок

На борту літака рейсу Доха-Бангкок киянка Олена Федченко прийняла пологи у громадянки Таїланду.

Про це розповіла сама Федченко у фейсбуці.

"Прийняла пологи на борту літака Доха-Бангкок. Хлопчик, мама - тайка. Наш літак сів у Калькутті, чекаємо на швидку. Але мама і дитина здорові! Стрес, щастя і буря емоцій! Дякую кафедрі акушерства і гінекології №3 КМІ ім. Богомольця. Згадала все за одну хвилину", - написала вона.

Анна уточнила, що пологи приймала в приміщенні для стюардес - у хвості літака. За її словами, пасажирка приховала від співробітників аеропорту критичний термін вагітності, при якому перельоти вже заборонені.

"Третя години ночі, оголошують у літаку, що потрібен лікар. Я, чесно, спочатку думала вдати сплячу... Але пішла. А там у хвості літака жінка на підлозі, стюардеси розгублені. Я рукавички вдягнула, стала на коліна і вперед", - розповіла дівчина.

"Масік народився реально 10 балів за Апгаром, мої колеги зрозуміють. Серцебиття я, звичайно, не слухала і рефлексів не визначала. Але закричав відразу, і не було зовсім ціанозу, ні відразу і ні потім. Такий рожевий, і кулачки не синенькі. Смоктав груди мами, смоктав кулачки", - додала вона.

Нагадаємо, раніше екіпаж рейсу компанії Turkish Airlines прийняв пологи у вагітної жінки під час польоту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram