ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві хулігани обірвали LED-підсвічування перил на Алеї художників

Поліція вивчає записи камер відеоспостереження на прилеглій території.

У Києві хулігани обірвали LED-підсвічування перил на Алеї художників
Фото: podil.kyivcity.gov.ua

У Києві вандали вирвали елементи LED-підсвічування, вмонтованого в поручні на Алеї художників, яка тягнеться від Андріївського узвозу до фунікулера.

Про це повідомляють на сайті Подільської районної адміністрації.

Про подію повідомили поліцію. Зараз правоохоронці вивчають записи камер відеоспостереження на прилеглій території, щоб швидше встановити осіб і знайти хуліганів.

"Міська влада щодня втілює нові проєкти, працює над створенням комфортних і безпечних місць для киян і гостей столиці, проте ми щодня зіштовхуємося з учинками людей, які заради розваг псують майно, адже ці вирвані елементи неможливо використовувати надалі або продати", - заявив голова Подільської РДА Віктор Смірнов.

Він підкреслив, що вся ця територія охоплена зоною відеоспостереження, тому у правоохоронних органів буде достатньо підстав притягнути вандалів до відповідальності.

Також чиновники попросили киян і гостей столиці звертати увагу на подібні події і повідомляти про них РДА і поліцію.

Фото: podil.kyivcity.gov.ua

Фото: podil.kyivcity.gov.ua

Фото: podil.kyivcity.gov.ua

Нагадаємо, влітку 2018 року в Києві відкрили після реконструкції сходи на Пейзажній алеї, які є початком туристичного маршруту в історичному центрі столиці. Зараз вони ведуть до Андріївського узвозу й Алеї художників. Після реконструкції другої черги парку "Володимирська гірка" та будівництва нового пішохідного моста маршрут продовжили до арки Дружби народів.

Сходи обійшлися Києву в 15 млн гривень, а весь проєкт благоустрою схилу коштував 89 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram