ГоловнаКультура

Чиновники призупинили "реконструкцію" сходів на Пейзажній алеї

На виконроба склали адмінпротокол

Розбирання старих сходів на Пейзажній алеї в Києві призупинено. Про це LB.ua повідомив заступник начальника комунального підприємства "Благоустрій Шевченківського району" Назар Кравченко.

"Ми сьогодні прийшли на місце проведення робіт. Там було п'ятеро працівників і виконроб, який керував процесом. Жодної проектної документації для розбирання сходів і встановлення нових у них немає. Відповідно роботи було призупинено. Представники відділу контролю (Київради - ред.) склали адмінпротокол на виконроба", - заявив він.

Фото: Предоставлено Назаром Кравченко

"Проведення таких робіт загрожує небезпекою людям. Хто відповідатиме в разі, якщо сходи не витримають і хтось постраждає?!" - обурився чиновник.

Кравченко також викликав міліцію і написав заяву за фактом незаконних ремонтних робіт.

"Тепер потрібно, щоб міліція відреагувала в рамках своєї компетенції. Важливий і громадський контроль за цією ситуацією", - додав чиновник.

Працівники зобов'язалися загородити сходи, щоб у діру, яка утворилася, бо один проліт сходів розібрали, не втрапив ніхто з перехожих.

Фото: Предоставлено Назаром Кравченко

Нагадаємо, LB.ua повідомляв, що кандидат у народні депутати Петро Сусленський розбирає найстаріші сходи в Києві, що ведуть від Історичного музею на Кожум'яки. Дубові дошки, зняті зі сходів на Пейзажній алеї, Сусленський має намір використати для створення "вуличних меблів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram