ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 11 разів обстріляли сили ООС на Донбасі, поранено одного військового

Застосовували міномети калібру 82 мм.

Бойовики 11 разів обстріляли сили ООС на Донбасі, поранено одного військового
Фото: Макс Левин

За добу 23 січня в зоні бойових дій на Донбасі окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню, поранено одного військового. Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Поруч з н.п. Талаківка було випущено вісім мін із міномета калібру 82 мм. Два обстріли біля Опитного здійснено з протитанкового ракетного комплексу (два постріли) і стрілецької зброї. Поруч із Красногорівкою застосували стрілецьку зброю. У районі Широкиного обстрілювали з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Неподалік Новоселівки Другої - зі станкового протитанкового гранатомета (один постріл), великокаліберного кулемета і ін. зброї. Поруч з Авдіївкою - з великокаліберного кулемета. Позиції в районі Водяного зазнали обстрілу з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї.

Два обстріли біля Хутора Вільного противник здійснив із гранатометів різних систем і великокаліберного кулемета. Неподалік Оріхового стріляли з гранатометів різних систем.

З початку 24 січня російські окупаційні формування обстріляли захисників Талаківки зі станкового протитанкового гранатомета.

Нагадаємо, вчора українська сторона СЦКК повідомила про чергові обмеження свободи пересування патрулів СММ ОБСЄ через чотири блокпости.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram