ГоловнаСуспільствоЖиття

На Шулявському мосту споруджують з'їзди

На цей момент споруджують лівоповоротні з'їзди

У Києві тривають роботи з реконструкції Шулявського шляхопроводу - облаштування з'їздів із нього. Про це повідомив пресцентр КМДА з посиланням на мера Києва Віталія Кличка.

Фото: КМДА

"Технологічний рух по Шулявському мосту ми відкрили, але роботи з його реконструкції - а саме облаштування з'їздів - тривають. Сьогодні будівельники здійснюють комплекс робіт зі спорудження мережі побутової та дощової каналізації", - зазначив Кличко.

Фото: КМДА
Фото: КМДА

За його словами, на цей момент робітники споруджують лівоповоротні з'їзди (з вулиці Вадима Гетьмана на просп. Перемоги і з просп. Перемоги на вул. Олександра Довженка).

Фото: КМДА

"Облаштовують і тротуари, і фундаменти опор освітлення на підходах до шляхопроводу", - додав Кличко.

Нагадаємо, 2017 року після руйнування частини Шулявського шляхопроводу КМДА оголосила про намір закрити його на реконструкцію. Роботи стартували навесні 2019 року. Старий міст повністю розібрали. З'їзди зі шляхопроводу продовжать будувати 2020 року, незважаючи на те, що рух по мосту відкрили 28 грудня.

Перед відкриттям прогонові будови Шулявського шляхопроводу випробували. Вісім МАЗ із баластом одночасно з різною швидкістю проїхали Шулявським мостом. Вага кожної вантажівки - 30 тонн. Мер Києва Віталій Кличко під час випробувань разом із будівельниками стояв під мостом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram