ГоловнаСуспільствоПодії

Фігуранта справи про вбивство директора Caparol підозрюють у ще одному резонансному злочині

Іншому члену цієї групи осіб інкримінують убивство Окуєвої.

Фото: kv.npu.gov.ua

Членові групи підозрюваних у вбивстві директора компанії Caparol і начальника відділу реклами Київського метрополітену інкримінують іще одне вбивство.

Йдеться про загибель бізнесмена на території гаражного кооперативу "Бакинський" у Києві, повідомили в пресслужбі поліції Київської області. Слідчі знайшли докази причетності підозрюваного до скоєння вбивства.

"Зловмисника вже затримували в складі групи із семи осіб, підозрюваних у скоєнні резонансних убивств: директора Caparol 2016 року і начальника відділу реклами Київського метрополітену в січні минулого року. Іншого учасника цього злочинного угруповання підозрюють у вбивстві Аміни Окуєвої", – уточнили правоохоронці.

Фото: kv.npu.gov.ua

За словами керівника поліції Київської області Андрія Нєбитова, ймовірно, це не повний список злочинів, скоєних цією групою.

За інформацією Слідства.info, ім'я затриманого чоловіка - Андрій Кравченко. Затримання відбулося вранці 15 січня біля його будинку.

"Маячня якась. Учора затримали одного за підозрою в убивстві Окуєвої, а сьогодні затримують із цієї ж групи осіб мого підзахисного за інший злочин", - заявила адвокатка Кравченка Ірина Бігунець.

Нагадаємо, Національна поліція вважає, що вбивці Аміни Окуєвої скоїли ще мінімум два замовні вбивства – директора Caparol Павла Зможного (вересень 2016 року) і начальника відділу реклами КП "Київський метрополітен" Павла Миленького (січень 2019 року).

12 січня 2020 року поліція затримала людину, біологічні зразки котрої збіглися з ДНК, знайденим на автоматі. Як виявилося, чоловік перебував під домашнім арештом за підозрою в причетності до вбивств директора Caparol Павла Зможного (вересень 2016 року) і начальника відділу реклами КП "Київський метрополітен" Павла Миленького (січень 2019 року).

14 січня Святошинський районний суд Києва на два місяці заарештував підозрюваного в убивстві Аміни Окуєвої Ігора Редькіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram