ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Дубна сталася ДТП за участю чотирьох авто, три людини постраждали

П'яний водій виїхав на зустрічну смугу.

Фото: https://rv.npu.gov.ua/

У Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів, в результаті чого постраждали три людини. Про це повідомили в Нацполіції області.

Аварія сталася біля Дубна близько 4-ї ранку в суботу, 11 січня.

"Водій автомобіля «Dodge», 37-річний рівнянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з трьома автомобілями: «Chevrolet Niva» під керуванням 49-річного жителя міста Харків, «Renault Duster», за кермом якого перебував 45-річний житель столиці, та автомобілем «Renault Trafic», водієм якого є 41-річний житель селища Млинів", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП травмувалися троє людей.

У водія автомобіля «Dodge» медики діагностували закриту травму живота і ноги. Його з авто деблокували рятувальники. За зовнішніми ознаками він перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Також у ДТП травмувався пасажир цього ж автомобіля: 34-річний рівнянин отримав закриту травму грудної клітини та живота.

У водія «Renault» діагностували закриту травму грудної клітини, живота і перелом ноги.

Постраждалих госпіталізували.

Досудове розслідування розпочато за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше дві людини загинули в потрійній ДТП у Рівненській області. Водій, який спричинив аварію, не постраждав, його затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram