ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військовослужбовця поранено на Донбасі у п'ятницю

Бойовики шість разів обстріляли позиції сил ООС.

Одного військовослужбовця поранено на Донбасі у п'ятницю
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів було поранено одного військовослужбовця ЗСУ.

Про це повідомив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ: тричі біля населеного пункту Оріхове - з артсистем калібру 122 мм (14 снарядів), мінометів калібру 120 мм (19 мін), мінометів калібру 82 мм (4 міни) і гранатометів різних систем; неподалік Луганського - з мінометів калібру 82 мм (4 міни) і гранатометів різних систем; поблизу Південного - з підствольного гранатомета.

Один обстріл зафіксовано в районі відповідальності угруповання "Схід" - біля Мар'їнки - з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі загинув один український військовослужбовець і четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram