ГоловнаСуспільствоЖиття

МАУ запропонує інші маршрути або поверне гроші через скасовані рейси у Тегеран

Щоб повернути гроші, пасажирам потрібно звернутися в пункт придбання квитків.

МАУ запропонує інші маршрути або поверне гроші через скасовані рейси у Тегеран
Фото: LB.ua

Авіакомпанія МАУ запропонує пасажирам скасованих рейсів із/до Тегерана змінити маршрути або поверне гроші за невикористані квитки. Про це повідомила пресслужба компанії на фейсбуці.

"Авіакомпанія МАУ інформує про скасування всіх своїх регулярних рейсів між Києвом і Тегераном, починаючи з 8 січня 2020 року на невизначений термін. Скасування обумовлене забороною Державної авіаційної служби України польотів у повітряному просторі Ірану для всіх повітряних суден української реєстрації. Пасажирам скасованих рейсів запропонують змінити маршрут, якщо це можливо, або повернуть кошти за невикористані квитки", - зазначили в МАУ.

Для повернення грошей пасажирам потрібно звернутися в пункт придбання квитків.

Нагадаємо, сьогодні, 8 січня, орієнтовно о 6-й ранку літак "Боїнг-737", що належав МАУ, впав через три хвилини після зльоту в Тегерані (Іран) з аеропорту Імама Хомейні. На борту разом з екіпажем було понад 170 людей. Рейс PS752 мав прибути до Києва близько 8-ї ранку.

Іранська влада заявила, що в літака були проблеми з двигуном і він упав через технічну несправність, однак ця інформація неофіційна. Точні причини катастрофи з'ясує слідча комісія.

На борту було 11 українців (9 членів екіпажу і двоє пасажирів), 82 іранців, 63 канадців, 10 шведів, четверо афганців, троє німців і стільки само британців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram