ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області чоловік замкнув у хаті сестру з трьома дітьми і погрожував їм сокирою

Дебошира затримали бійці спецпризначення.

В Одеській області чоловік замкнув у хаті сестру з трьома дітьми і погрожував їм сокирою
Архивное фото
Фото: od.npu.gov.ua

В Одеській області 21-річний чоловік, озброєний ножем і сокирою, замкнув у будинку сестру з трьома малолітніми дітьми і погрожував їм.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"21-річний житель Овідіопольського району замкнув у будинку сестру з трьома малолітніми дітьми. Протиправні дії агресивно налаштованого чоловіка, який погрожував сокирою і ножем і рідним, і поліцейським, припинили правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Коли поліцейські прибули на виклик, на вимогу відімкнути двері і випустити жінку з дітьми, чоловік почав погрожувати розправою і поліцейським.

"Щоб не допустити загострення ситуації й уникнути можливих людських жертв, на допомогу "заручникам" прийшли бійці батальйону поліції особливого призначення. Завдяки їхнім чітким діям жінку з дітьми було звільнено, а агресивного родича - затримано", - повідомили правоохоронці.

Причиною такої поведінки чоловік назвав те, що сестра не пускала його переночувати після сварки з матір'ю.

Зараз вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. За фактом погрози працівникам правоохоронного органу відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше під час святкування Різдва в Одеській області чоловік посварився з гостем і кинув його в криницю. Потерпілий помер від отриманих травм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram