ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер у Києві вдень невеликий дощ і мокрий сніг

Уночі в столиці до -4, вдень 0...+2 градуси.

У четвер у Києві вдень невеликий дощ і мокрий сніг
Фото: EPA/UPG

У четвер, 9 січня, в Києві хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень невеликий дощ і мокрий сніг, на дорогах уночі місцями ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень 0...+2 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий мокрий сніг і дощ, вдень місцями невеликий дощ і мокрий сніг, вночі подекуди ожеледь, на дорогах уночі місцями ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-7 градусів, у Закарпатській і Чернівецькій областях -3...-9 градусів; удень -3...+3 градуси.

У Карпатах без істотних опадів, температура вночі -10...-15 градусів, удень +1...-4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий мокрий сніг і дощ, лише в Сумській і Київській областях без опадів, вдень місцями невеликий дощ і мокрий сніг, на дорогах уночі місцями ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-7 градусів, вдень -2...+3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ і мокрий сніг, лише в Дніпропетровській області без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, вдень -3...+3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, вдень -3...+2 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, вдень -2...+4 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, вдень -1...+4 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram