ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік на вулиці порізав ножем дівчину, його оголошено в розшук

Він намагався її зґвалтувати.

У Києві на проспекті Лобановського невідомий чоловік побив і намагався зґвалтувати 19-річну дівчину, завдавши їй великої кількості ударів ножем.

Постраждалій вдалося вирватися і дістатися до будинку, зловмисник утік. Про це повідомили на сторінці столичної поліції у Facebook.

"До дівчини підбіг невідомий, ударив по голові і почав душити. Одночасно з цим він намагався зґвалтувати потерпілу і завдавав їй у спину ударів гострим предметом. 19-річну потерпілу госпіталізували з множинними ножовими пораненнями спини. Зараз її життю нічого не загрожує", - уточнили правоохоронці.

Фото: acebook.com/UA.KyivPolice/posts/2669062683149486

Прикмети нападника: вік 33-37 років, зріст 170 см, худорлявої статури, маленьке худорляве обличчя, волосся русяве, ніс, очі та губи середньої форми. Був одягнений у чорну пряму куртку з капюшоном, довжиною до середини стегна, і сині джинси.

Розслідування порушено за статтями за закінчений замах на умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням або сексуальним насильством. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Усіх, хто має інформацію про злочин або підозрюваного, просять звернутися за номерами 102 або (044) 525-65-60.

Нагадаємо, в жовтні в Києві затримали хлопця, який нападав на перехожих чоловіків з ножем. Упродовж місяця від дій затриманого постраждали декілька людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram