ГоловнаСуспільствоПодії

У Білій Церкві затримали злодія на прізвисько "Лощ", якого розшукували два роки

Затриманий причетний до вбивства учасника АТО в Кагарлику в 2017 році.

У Білій Церкві затримали злодія на прізвисько "Лощ", якого розшукували два роки
Фото: kv.npu.gov.ua

У місті Біла Церква поліція затримала кримінального злодія на прізвисько "Лощ", якого розшукувала впродовж двох років за хуліганство. 

Про це повідомляють на сайті поліції Київської області.

Відзначають, що затриманий - 47-річний уродженець Кагарлика - неодноразово відбував покарання за скоєні злочини в місцях позбавлення волі, мав вплив у кримінальному світі.

"У 2017 році в місті Кагарлик сталося вбивство учасника антитерористичної операції. Нападника, який завдав смертельних ножових поранень, поліція затримала відразу. Кримінальне провадження з обвинувальним вироком уже направлено до суду. Його спільникові, який був організатором цього нападу, вдалося втекти. Працівники Кагарлицького відділення поліції оголосили його в розшук і продовжували пошуки", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що, перебуваючи в розшуку, зловмисник вів конспіративний спосіб життя, постійно переховувався, але при цьому примудрявся тримати в страху жителів району і "кришувати" гральний бізнес.

Зараз вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Запобіжний захід для нього обере суд.

Нагадаємо, в липні в Білій Церкві провели масштабну спецоперацію із затримання членів ОЗУ, під час якої було проведено 50 обшуків. Поліцейські встановили, що на території міста діяли три злочинні угруповання, які займалися тиском на бізнес шляхом вимагання та побиття людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram