ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців не було.

За добу бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, під час обстрілів українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"25 грудня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Супротивник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї... У результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було", - йдеться в ранковому зведенні.

Шість обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": двічі поблизу Красногорівки - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; біля Невельського - з міномета калібру 120 мм; двічі неподалік Старогнатівки - зі стрілецької зброї; біля населеного пункту Василівка - з ручних протитанкових гранатометів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" обстрілу зазнали населені пункти Кримське, Луганське та Новолуганське.

З початку поточної доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - зі стрілецької зброї неподалік від населеного пункту Невельське.

Нагадаємо, 25 грудня окупанти дев'ять разів відкривали вогонь на Донбасі. В результаті було поранено одного українського військового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram