ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер в Україні буде до +9, у більшості областей дощі

У Києві буде 7 градусів.

У четвер в Україні буде до +9, у більшості областей дощі
Фото: EPA/UPG

У Києві 26 грудня буде хмарно, часом дощ, вітер північно-західний, 7-10 м/с. Температура повітря вночі +4 ... +6 градусів, удень +5 ... +7 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, невеликий дощ і мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1 ... +4 градуси.

У Карпатах вночі невеликий сніг, температура вночі та вдень +1 ... +3 градуси. У Моршині невеликий дощ і мокрий сніг, температура вночі та вдень +1 ... +3 градуси. У Трускавці невеликий дощ і мокрий сніг, температура вночі та вдень +1 ... +3 градуси. У Сваляві невеликий дощ і мокрий сніг, температура вночі та вдень +1 ... +3 градуси.

На півночі України хмарно, дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень +1 ... +6 градусів.

У центрі України хмарно, невеликий дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень +1 ... +6 градусів.

На сході України хмарно, невеликий дощ, місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень +1 ... +6 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень +2 ... +7 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2 ... +7 градусів, вдень +4 ... +9 градусів. У Ялті невеликий дощ. Температура вночі +4 ... +6 градусів, удень +6 ... +8 градусів

Нагадаємо, в Національному природному парку "Синєвир" ведмеді досі не заснули через занадто високу температуру повітря.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram