ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Троєщині п'яний чоловік побив патрульну поліцейську

Патрульні намагалися вирішити конфлікт між двома мешканками району.

У Києві на Троєщині п'яний чоловік побив патрульну поліцейську
Фото: krapka.club

У Києві на Троєщині п'яний чоловік побив патрульну поліцейську. Про це повідомив пресцентр Нацполіції. 

У Деснянське управління поліції надійшло повідомлення про конфлікт на вулиці Закревського. На виклик направили екіпаж патрульних поліцейських.

"Чоловік проходив повз екіпаж патрульної поліції, який намагався зупинити конфлікт між двома жінками, котрі вигулювали собак. Правопорушник, перебуваючи в нетверезому стані, вдарив 19-річну патрульну в груди. Після чого збив нагрудну камеру, розміщену на форменому одязі поліцейської, пристрій зламався і впав на землю", - сказано в повідомленні.

Зловмисника затримали, ним виявився 29-річний раніше не судимий місцевий житель. Слідчі Деснянського управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про оголошення фігуранту підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, в серпні в Рівному чоловік побив співробітницю поліції, яка прибула на виклик про домашнє насильство. 26-річній поліцейській діагностували струс мозку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram