ГоловнаСуспільствоПодії

У лікарнях залишаються 9 постраждалих від пожежі в одеському коледжі

Семеро з них лікуються у військовому госпіталі.

У лікарнях залишаються 9 постраждалих від пожежі в одеському коледжі
Фото: Думская

Дев'ятеро постраждалих від пожежі в одеському коледжі економіки залишаються в лікарнях. Про це повідомила віцемер Одеси Світлана Бедрега, передає "Укрінформ".

"Станом на 16 грудня на стаціонарному лікуванні перебувають дев'ятеро постраждалих у результаті пожежі в коледжі 4 грудня. У тому числі семеро - у військовому госпіталі, а двоє - в міських лікарнях №1 і №10. Усього близько тридцяти чоловік продовжують лікування, в тому числі амбулаторно", - зазначила Бедрега.

Віцемер нагадала, що триває генетична експертиза стосовно 11 загиблих під час пожежі.

Нагадаємо, 4 грудня на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу в Одесі виникла пожежа, площа якої сягнула 4 тис. кв. м. Повідомляли, що вона могла виникнути через проблеми з проводкою, якої не міняли з 1966 року.

У результаті пожежі 16 людей загинули і 31 особа постраждала.

9 грудня директорці коледжу Любові Кочерзі оголосили підозру в службовій недбалості. У коледжі була порушена пожежна безпека. Студенти установи також розповідали, що під час пожежі жодних попереджувальних сигналів не було, всі евакуювалися самостійно. Цю інформацію також підтвердив голова ДСНС Микола Чечоткін.

13 грудня відкрили ще одне кримінальне провадження - за фактом недбалості працівників ДСНС, які мали перевіряти дотримання правил пожежної безпеки в будівлі коледжу. Крім того, в будівлі одеської ДСНС ДБР провело обшуки. Слідчі вилучили матеріали перевірок із 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram