ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики тричі порушили тишу на Донбасі

Втрат з боку української армії не зафіксовано.

Бойовики тричі порушили тишу на Донбасі
Фото: Агентство Крымские Новости

Збройні формування РФ за минулу добу тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті обстрілу втрат з боку української армії не зафіксовано. Про це повідомляє штаб ООС.

"Супротивник обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили два обстріли неподалік від Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Один ворожий обстріл зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", біля Широкиного - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли.

Нагадаємо, 4 грудня ВР прийняла з правками в другому читанні і в цілому законопроєкт, який дозволяє отримати статус учасника бойових дій членам добровольчих батальйонів.

Цей статус отримають 3 тис. добровольців з формувань "Добровольчий український корпус", "Українська добровольча армія" і батальйону "ОУН".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram